Målarkurs, Ja Tack!


Nerja, eller denna bild är byn Frigiliana. Vad roligt det vore att åka dit i mars på Vedic Art målarkurs!!!!!!!
Det går buss Euroline som tar "endast" 50 timmar. Men ett bra alternativ för mig som ogillar att flyga. Priset är ca 4000 kr turoretur. Och kursen och boendet 5800 kr. Ja slutsumman blir ca 10000 kr.
Önska kostar ingenting!!!!!!
Systeryster vill följa med hoppas jag, dags att resa ihop igen det var 30 år sedan sist. Då var det Ibiza som gällde, drinkar, killar och party.

Missförstånd!

Jag hatar att inte folk kan lyssna ordentligt utan missförstår . Undrar om det finns någon som någonsin kommer att förstå och respektera mig som person till fullo? Det känns som det  alltid blir mitt huvud som det blir klappat på, som om jag vore dum i huvudet och inte förstod. Det handlar inte om vem som har rätt eller fel utan om att man har olika åsikter, men jag tycker man kan ta reda på fakta innan man diskuterar vidare.

Lev din dröm!

Så som natten sakta går mot morgongryning, är varje påbörjad dag en ny chans att ta vara på stunden och göra drömmarna sanna




Ensam i mörkret?

När det var mörkt omkring mig, när jag inte visste vart stegen förde mig, då var jag rädd. Men när mörkret blev morgongryning förstod jag att jag bara varit rädd för att jag inte såg.



Lycklig?

Fundera inte över vad du aldrig såg. Kom inte ihåg det du skulle vilja gjort. Du gavs nycklarna till ett lyckligt liv. Du är väl inte rädd att använda dem?



Kärlek

Alla som fått kärlek i livet, är även förmögna att ge kärlek. Kärleken är en styrka, som får betydelse först då den delas med andra.


Ljus i mörkret!

För att det ska finnas ljus i livet, måste det även finnas mörker. På så sätt får vi njuta av ljusets mirakel om och om igen



Älska, skratta, dröm



Så som natten sakta går mot morgongryning, är varje påbörjad dag en ny chans att ta vara på stunden och göra drömmarna sanna


RSS 2.0