Min bok. Den omtänksamma pappans väg!



Nu är den klar, jag betalade själv och anlitade ett tryckeri. Har tryckt 50 st böcker till att börja med. Har redan sålt 30 st efter en vecka, bra resultat tycker jag. Min förhoppning är att den ska beröra och väcka frågor. Jag ska föreläsa om ämnet .....hur det är att leva med en pappa som är bipolär/ manodepressiv. Jag önskar mig själv lycka till med projektet och må kraften vara med mig i försäljningen av boken.

Sluta att skjuta varg!!!!!



Varför tar sig människan rätten att skjuta djuren??? Vilka tror vi att vi är? Alla levande varelser har lika stor rätt att vara här på denna planet.

Kleoptomani?

Kleptomani och mytomani ingår det i någon psykisk sjukdom? När ett barn som är tio år är fingerfärdig som fan och själ pengar hemma ur plånböcker och familjemedlemmarnas fickor och stjäl saker i skolan och av kompisar. Hur arg och tydlig ska man behöva vara? Detta mönster måste ingå i adhd, bipolär eller annan störning eller är det ett rop på uppmärksamhet?????  Vad gör man ? Kontaktar BUP givevis, men sedan då? Finns det hopp.???? Lögnerna är många både i stort och smått, och ibland ljuger barnet så att barnet tror sig själv, redan en fullfjädrad lögnare.  Kärleksfullt  beskydd mottages tacksamt!


RSS 2.0